Spreker

Inhuren als openbaar spreker

Organiseer je een event en ben je op zoek naar een bevlogen spreker?  

Corrine Koert - Zeeuwse wandelcoach

Corrine Koert                     Zeeuwse wandelcoach

Titel:

Kunstenaar boetseert zakenvrouw

“Kies vanuit je hart!”

Voor wie is deze presentatie interessant?

 • De presentatie is een inspiratie voor mensen die een eigen bedrijf willen starten of nog niet zo lang hebben. Er is interactie met de groep.
 • Daarnaast is het een verhaal wat ook mensen kan boeien die geen eigen bedrijf hebben. Ze geeft een “kijkje in de keuken” van haar bedrijf en verklapt de geheimen waar een zakenvrouw in het bedrijfs-groeiproces mee te maken heeft.

Maak een afspraak of vraag meer informatie.


Onderwerp

“Een kijkje in de keuken” van een eigen zaak.

Lijkt een eigen zaak iets voor je? Vraag je je wel eens af hoe je dan begint?

Stel je je wel eens de volgende vragen?
 1. Hoe begin je een business?
 2. Wat zijn je drives?
 3. Wat kom je tegen op de weg naar succes?
 4. Hoe blijf je jezelf?
 5. Kan ik het wel?
 6. Ben ik wel slim genoeg?
 7. Hoe volg je je hart?
 8. Hoe wórdt het een succes?

                  Zo ja!? Dan ben je niet alleen! 

Je ziet leeuwen en beren op je pad maar zijn die er wel echt?

Start je eigen bedrijf

Het starten van je eigen onderneming is geen sinecure, je gaat niet “over één nacht ijs”. Zeker niet in deze tijd. Heb je eenmaal een start gemaakt dan kom je zo veel momenten tegen waarin je keuzes moet maken die gepaard gaan met gevoelens van onzekerheden.

Als je ervoor gaat dan komt het allemaal goed.”, hoor je wel eens. Maar klopt dit ook? Wat of wie bepaald dat het goed komt of goed is?

Dwaze stappen naar succes

winkel

Tijdens de lezing neemt Corrine je mee naar het begin van haar bedrijf. Bestaand uit een vreemde mix van kleding, zeilboten, verzekeringen, beurzen en vakantiewoningen.

Ze onthuld haar, soms dwaze, stappen op de ladder naar succes. Ze neemt je mee naar belangrijke en ogenschijnlijk onbelangrijke of toevallige momenten. Momenten die vaak herkenbaar zijn in je eigen bedrijf op het moment dat ze zich aandienen, die in alle eigen bedrijven wel voorkomen.

De vraag is echter: Hoe ga je er mee om? En zijn toevalligheden wel toeval? Doe je er iets mee of laat je ze liggen? Hoe het allemaal in elkaar grijpt en zijn uitwerking heeft ontdek je aan de hand van de onthullingen die ze doet over de ervaringen in haar bedrijf.

Knikkers versus spel

hartegeld zeeuwse wandelcoachOp de weg naar succes tellen de knikkers en niet het spel…of…. is het spel wél belangrijk? Wie bepaald wát? Kun je of mag je kiezen? Ook als de “geleerden” anders zeggen?

Lastige vragen als je aan het begin staat van een jong en nog niet zo sterk bedrijf. Corrine maakte keuzes maar ontdekte al snel dat de keuzes die ze maakte niet die van haarzelf waren maar werden bepaald door “de omgeving én hoe het hoorde”.

Ook stond haar creatieve geest lijnrecht tegenover de zakenvrouw in haar.

Het bezorgde haar een gevoel van “controle verliezen”, dingen doen die niet bij haar hoorden. Een schokkende bewustwording wat er voor zorgde dat ze uiteindelijk haar eigen keuzes bewuster ging  maken en om verder te werken vanuit haar hart, vanuit haar gevoel en intuïtie. Er ontstond een verrassende samenwerking met de creatieve en de zakelijke geest.

Vanaf dát moment boetseerde de kunstenaar een sterke zakenvrouw.

Volg jij je hart?

“Volg je hart, je passie.” Hoe vaak heb je dit al gehoord? Wat betekend dit eigenlijk en waarom is het belangrijk, niet alleen voor je bedrijf maar vooral ook voor jezelf?

Hoe volg je je hart terwijl je omgeving allerlei tegendraadse seintjes geeft? Waar zit jouw kracht, je talent en hoe zet je die in? Waar zitten je valkuilen? Samen gaan we hiernaar op zoek!

Inspirerend

Het verhaal op zich is niet bijzonder in de wereld van eigen bedrijven. Toch brengt het door de vele herkenbare momenten een enorme impuls aan inspiratie en motivatie. Ook aan inzichten en bewustwording.

Dit maakt korte metten met onzekerheden en angst. Voor velen is het verhaal een houvast, een bewijs dat “bij jezelf te blijven” mág en “met de kudde mee lopen” helemaal niet hoeft.

Lef hebben is effectief

Lef hebben om je eigen keuzes te durven maken brengt veelal meer op dan voor de bekende veilige weg te kiezen en te doen wat anderen ook doen.  En ja, er is wat meer power en karakter voor nodig want je moet écht uit je comfortabele zone komen en een drempel trotseren. Maar de opbrengst die het je oplevert is enorm en het beetje meer lef meer dan waard!!!

Bedenk dat ” alleen bij tegenwind de vlieger naar boven gaat“!

Corrine deed het op haar eigenzinnige manier en de klanten kwamen van heinde en ver naar haar bedrijf in een klein dorpje ver weggestopt in Zeeland.

Met een beetje durf en vertrouwen in jezelf

Het is een verhaal over het ontstaan en de beslissingen die Corrine nam tijdens het bestaan van haar bedrijf. Als je het doet zoals je hart het ingeeft voelt het niet als werken maar als een hobby en je klanten als je vrienden. Haar verhaal zal voor velen een stimulans zijn en inspirerend om in hun eigen business de juiste keuzes te dúrven maken en met moed en vertrouwen de hotsen en bulten op het businesspad te trotseren.

Met een tevreden gevoel en trots zegt Corrine nu: “I did it my way”.

en deelt dit graag, want:

“Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen”

en zeg nu zelf, wat is nu mooier dan anderen te helpen op weg naar hún succes!?

Boek deze lezing!

Tarief Spreker

 1. € 750,- (excl 6% btw)
 2. Tijdsduur (20-60 minuten)
 3. Reiskosten € 0.30 km
 4. Inclusief: overleg gesprek vooraf over het doel van de bijeenkomst en doelgroep en de daarbij behorende ideale tijdsduur.
 5. Voor een goed doel of stichting is overleg voor vergoeding mogelijk. Vraag vrijblijvend informatie
Maak een afspraak met de Zeeuwse wandelcoach

Maak een afspraak of vraag informatie!