Businesscoaching

Businesscoaching alleen of samen

Het maakt niet uit of je alleen of als groep het businesscoachings proces instapt. Voor beiden zijn er veel mogelijkheden om te ontdekken en inzichten te verkrijgen. Het is een uitdaging, zeker wanneer het gaat over je eigen bedrijf of team.

Businessplan maken

Rust om na te denken

Sta je aan het begin van je bedrijf of er middenin?

In beide gevallen is het een “must” om een goed businessplan te hebben en dit op gezette tijden te bekijken en eventueel te herzien.

Zeg maar een soort stappenplan waarin je duidelijk omschrijft wat de komende zetten en stappen zijn die in je business nodig zijn om uiteindelijk je doel te bereiken.

Helaas blijkt het steeds weer moeilijk te zijn in deze hectische wereld de rust te vinden die nodig is om het hele plan op papier te zetten. De tijd nemen om er voor te gaan zitten en je in te leven in je bedrijf en hoe je wilt dat die eruit gaat zien in de toekomst.

In veel bedrijven ligt het plan ergens diep begraven onder stapels papier en wordt het steeds opzij geschoven omdat andere dringende zaken zich steeds opnieuw blijven aandienen.

Maar Zonder plan geen doel!

Ook hiervoor kunt u terecht bij de Zeeuwse wandelcoach.

De verschillende programma’s.

Wandelingssessie

Tijdens een coachingswandeling ontdekken je de rode lijnen om te volgen en die nodig zijn om je bedrijf tot bloei te krijgen. We bespreken alle ins- en outs van je bedrijf, de mogelijkheden en onmogelijkheden. Na afloop heb je in grove lijnen weer een helder beeld.

Meerdaagse coachinssessie

Tijdens het meerdaagse coachinsprogramma komt er rust en overzicht waardoor inzicht ontstaat, puzzelstukjes vanzelf in elkaar vallen. Wat is je doel? Zit je nu op de goede weg en hoe bereik je je doel? Wat zijn de obstakels en hoe ga je er mee om en hoe blijf je focussen?

Zie het als een soort werkvakantie met nadruk op werk waarin werk ook plezier betekent.

Er is voldoende tijd om alle stappen op te schrijven en te onderbouwen. Tijdens wandelingen worden ze doorgesproken als jij dat wilt en aangepast.

Dit brengt niet alleen voor je bedrijf een boost waarop verder gebouwd kan worden maar voor jezelf  brengt het naast rust in je hoofd en ook fysieke rust. Datgene wat nodig is om het plan ook werkelijkheid te laten worden.

Nu investeren in je bedrijf en jezelf,

is straks oogsten uit je bedrijf voor jezelf!

Er is een kant en klaar programma maar er kan met individuele wensen in de meeste gevallen altijd rekening worden gehouden.

Business coaching met de Zeeuwse wandel coachMaak een afspraak met de Zeeuwse wandelcoach

Maak een afspraak met de Zeeuwse wandelcoach

Geef je HIER op of vraag je business coaching wandeling aan
.