Reizen, wandelen & workshops

Ga stress te lijf.

Het principe is simpel: blijft de kraan druppelen dan loopt een emmer vol en stroomt hij een keer over. Hoe hard het water er instroomt maakt niet zoveel uit, uiteindelijk is hij toch vol en loopt het water over de rand. Wil je dat niet dan moet hij af en toe eens leeg gemaakt worden.

In ons lichaam werkt het ook ongeveer zo.¬†We hebben ontspanning nodig om de dagelijkse ervaringen en misschien zelfs stress van ons af te kunnen zetten, los te kunnen laten. Het is erg makkelijk om door te gaan en alle signalen die duiden op “overstroming” te negeren. Moeilijker is het om te ontspannen zodat er weer nieuwe energie is om door te gaan.

Even de tijd nemen voor jezelf is soms hard nodig in deze stressvolle tijd. Door alle drukte kan het ook lastig zijn om te focussen op iets wat je wilt doen maar er maar niet toe kan komen om te beginnen of af te maken.

Ontspanning door inspanning

Om even tot je zelf te komen organiseert de Zeeuwse wandelcoach diverse wandelingen, reizen en workshops. Geen activiteiten waarbij je de hele dag op een stoel zit maar lekker bezig zijn in de vrije natuur, je hoofd leeg maken en je lichaam vullen met nieuwe frisse energie.

Hou de agenda in de gaten zodat je op de hoogte bent als er voor jou een interessante activiteit gepland staat.