Je wandelcoach

 

Mijn naam is Corrine Koert.

corrine koert

 

Mijn specialiteit?

Creatief – in denken en doen,

luisteren,

inspireren & motiveren.

 

Het leven is mooi ….

…daarom probeer ik van iedere dag een feestje te maken.
Wandelen brengt me terug bij de belangrijke zaken in het leven, de mensen en dingen die me dierbaar zijn.  Genieten van ieder moment en mensen te helpen.

Ondernemingslust.

Ik ben een ondernemer en bezige bij. Met een brede belangstelling voor alles om me heen. Volgens mijn “omgeving” een “alleskunner”.

Hoe kan het ook anders: Van huis uit de nodige know-how en ervaring meegekregen. Al in jonge jaren een heerlijke tijd gehad mat alle ruimte voor ontdekken en ontwikkelen. De combinatie van ondernemer en kunstschilder zette me aan, in tijd met kleine kinderen thuis, tot het geven van schildercursussen aan groepen in onze eigen ruimte of bij mensen thuis. Ook bij het Regionaal Educatief Centrum in het hart van Goes in Zeeland verzorgde ik lessen in het in die tijd favoriete volksschilderen. Een fijne en vaak bloemrijke manier van versiering aanbrengen op gebruiksartikelen. Bijna een therapeutische bezigheid afgewisseld door reclame tekenen, ontwerpen en kalligrafie.

We verzorgden cursussen voor watersporters en door het ontbreken van het nodige cursus materiaal schreef mijn man de tekst die ik uitwerkte en voorzag van vele illustraties.  Zo ontstond al snel mijn eerste boek.

Fashion en beurzen

De laatste 20 jaar was ik eigenaar van verschillende kleding bedrijven. Samen met mijn echtgenoot waren we ook importeur van zeilboten en agent van verzekeringen. Tijdens deze jaren namen we jaarlijks deel als exposant aan verschillende beurzen in het binnen en buitenland. We verkochten op de bekende boten beurzen onze geïmporteerde schepen en uit de winkel kleding van de maritieme collectie. Met de buitensport kleding waren we vaste deelnemer aan jaarlijks terugkerende countryfairs in het binnen en buitenland. Countryside in Gent was wel onze favoriet.

In die afgelopen 40 jaar heb ik heel wat ervaring opgedaan. Dit vooral omdat we alle organisatie en uitvoering in welke activiteit ook altijd in eigen hand hielden. We deden o.a. veel waardevolle expertise op over het inrichten, opbouwen van beursstands en het inkopen, verkopen en vermarkten van onze producten maar ook in andere markten waar ik actief was.

Verhuur

In dezelfde tijd verhuurden wij ook onze vakantiewoning. In de begin fase groeide hieruit al snel een verhuurbedrijf voor vakantiewoningen.

Door de toenemende drukte in het bedrijf werd het steeds moeilijker dit te combineren beëindigden we  deze activiteit na 10 jaar en verhuurden alleen nog ons eigen vakantiewoning.

Als één van de eersten op het internet, in de begin jaren ’90, bouwde ik mijn eerste eigen website voor de verhuur. De kracht van deze nieuwe media vorm was enorm. De woning zat altijd vol! Terwijl de PC nog in de kinderschoenen stond werd ik gegrepen door deze elektronische vernieuwing met zijn grafische mogelijkheden het “internet marketing virus”.

Grafische vormgeving

De grafische  vormgeving van flyers, posters, huisstijl en de daarbij behorende producten, zowel voor het bedrijf als voor de verhuur deed ik zelf en was een welkome en aangename, nuttige ontspanning.  Het was voor mij een genot deze grafische activiteiten en het webdesign zelf te kunnen verzorgen.

Met heel veel plezier heb ik mijn bedrijf gerund maar ondanks dat bedacht ik dat het leven vast nog meer mooie en leuke dingen voor me in petto zou hebben. Ik had de Universiteit van het leven goed doorlopen.

Ik beëindigde mijn goedlopend bedrijf.

Een nieuwe uitdaging

Pas na daadwerkelijk te stoppen met de onderneming besefte ik dat de opgedane kennis van al die jaren noeste arbeid geen directe bruikbare waarde meer had. Vanuit deze gedacht besloot ik er anderen mee te helpen in combinatie met mijn wandelhobby.

In 2009 startte ik met frisse moed Personal en Business coaching en als internet marketeer.

Als wandelcoach wandel ik met de coachee door de natuur en gebruik natuurlijke attributen als metafoor voor het leven.

oer-zeeuws

oer-zeeuws

Als internet marketeer begeleid ik zowel particulier als zakelijk op het gebied van internet met online marketing advies en design.

Ook Websitedesign en design voor e-book cover en andere internet marketing attributen.

Verder schreef ik mijn eerste boek over kleding en onderzoek ik weer de creatieve mogelijkheden op doek en in de ruimte. Neem gerust een kijkje op mijn website als kunstenmaker.

Ik kan je helpen:

In deze tijd van verdieping, segmentatie en specialisatie ben ik met mijn zeer brede interesse en know-how een buiten beentje. Hiermee ben ik wel breed inzetbaar met al mijn persoonlijke- en ondernemers ervaring. Ik kan je helpen bij het volgende:

   1. Persoonlijk coachen, over nieuwe keuzes in je leven. 
   2. Het hervinden van de rode draad, onzekerheden, problemen, goals enz.
   3. Coaching in je onderneming, als een sparring partner of om je goals en richting helder te krijgen in je business.
   4. Coaching en advies in je business over internet, websites, blogs, social media etc.
   5. Coaching en begeleiden met het schrijven van je boek.
   6. Begeleiding / klankbord bij verbouwing, kleuren kiezen en interieur inrichting.
   7. Speciaal voor starters en kleine ondernemers in de fashion kan ik je adviseren en begeleiden op alle gebied van inkoop tot verkoop, inrichten en organiseren van je onderneming.
   8. Mijn sterke kant is motiveren en inspireren en stimuleren. Daarnaast kan ik goed luisteren en ben desgewenst creatief in het vinden van oplossingen.
   9. Ik kan je helpen met mijn creatieve talenten. Ontwerpen van een huis stijl, posters, e-book covers etc.
   10. Inrichten en adviseren van interieur, kleurenplan ed.
   11. Workshop kalkverven.
Groeien en ontwikkelen is een prachtig proces. Als jij dit proces wilt versnellen help ik je graag.

 

Het maakt niet uit hoe je je eerste stap zet.

Als je hem maar zet!

De richting sturen we later wel bij.

contact

Neem contact op.